Το σχολείο μας

Τα τελευταία νέα

Θα βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που αφορούν τη σχολική κοινότητα

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το Α.Π. 55129 /ΓΔ4/24-5-2024 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., ξεκίνησε την λειτουργία της η πλατφόρμα eParents

https://eschools.minedu.gov.gr/login  μέσω της οποίας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις απουσίες, καθώς και την βαθμολογία των μαθητών, αφού αυτοί οριστικοποιηθούν από το πληροφοριακό σύστημα mySchool. Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα χρησιμοποιείτε τους κωδικούς σας taxisnet.

 

Για περισσότερες οδηγίες πατήστε εδώ

Η εφραμογή είναι συμβατή και για φορητές συσκευές ( Κινητό, Tablet κ.α.)

Παρακάτω δείτε μερικά στιγμιότυπα από την εφαρμογή σε κινητό:

 

Τέλος σας υπενθυμίζουμε, πως τα στοιχεία που ζητούνται σχετικά με το σχολείο (Κωδικός Σχολείου: 3958010) για τη συμπλήρωση της αίτησης Α21, πλέον μπορείτε να τα βρείτε από την ηλεκτρονική βεβαίωση φοίτησης.

Σχετικά με τη βεβαίωση :

Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και συγκεκριμένα την υπ’ αριθμ 520 (ΦΕΚ 658/31-1-2024) Κ.Υ.Α., η χορήγηση βεβαιώσεων φοίτησης μαθητών/τριών για κάθε χρήση (Α21, Επιδόματα, ΚΕ.Π.Α., κ.τ.λ.) θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας:

Έκδοση Βεβαίωσης Φοίτησης Μαθητή/τριας σε Σχολείο

Εκεί μπορείτε να εκδώσετε τη βεβαίωση φοίτησης για οποιονδήποτε μαθητή/τρια που φοιτά σε σχολείο της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ακολουθώντας απλές οδηγίες, ενώ θα χρειαστείτε και τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Επίσης από την βεβαίωση αυτή μπορείτε να δείτε και τον αριθμό μητρώου που έχει ο μαθητής/η μαθήτρια στο σχολείο μας (Κωδικός Σχολείου: 3958010).

Η βεβαίωση διαθέτει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του gov.gr και μπορείτε είτε να την αποστείλετε ηλεκτρονικά, είτε να την εκτυπώσετε και να την καταθέσετε σε έντυπη μορφή όπου σας χρειάζεται. Στην έντυπη μορφή της δεν χρειάζεται επικύρωση και επιβεβαιώνεται με την εφαρμογή εγκυρότητας εγγράφων του gov.gr. 

Στην περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο το πληροφοριακό σύστημα του gov.gr δεν σας επιτρέπει την ηλεκτρονική έκδοση της βεβαίωσης φοίτησης, τότε αυτή μπορεί να εκδοθεί χειρόγραφα από το σχολείο, μετά από αίτηση του/της ενδιαφερόμενου/ης στην διεύθυνση του σχολείου.